Belediye Tabelasında Değişim

Hendek Belediyesi girişindeki Hendek Belediyesi tabelasına T.C. ibaresi eklendi.

Belediye Tabelasında Değişim


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla Belediye hizmet binasının girişindeki Hendek Belediyesi tabelasına T.C. ibaresi eklendi.

Göreve geldikten sonra çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayarak vatandaşların öncelikli taleplerini yerine getiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, belediyede tabela değişimine gitti. Başkan Babaoğlu’nun talimatı üzerine belediye hizmet binasının girişinde bulunan ‘Hendek Belediyesi’ tabelası indirilerek, yerine Türkiye Cumhuriyetinin kısaltması olan T.C. ibaresinin yer aldığı ‘T.C. Hendek Belediyesi’ yazılı tabela asıldı.

T.C. adının yeniden yer aldığı yeni tabelayı gören vatandaşlar büyük memnuniyet yaşarken, birçok kişi yeni düzenleme nedeniyle Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti. Yeni düzenlemeyle ilgili olarak kısa bir bilgi veren Başkan Babaoğlu, Hendek Belediyesi halkındır. Türkiye Cumhuriyetinin bir kuruluşu olan belediyemizin hizmet binasında T.C. ibaresinin yer alması gerekiyordu, bizde olması gerekeni yerine getirdik dedi.


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184