Berber Ve Kuaför Esnafına Tam Destek

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Pazartesi’den itibaren hizmet vermeye başlayacak olan 105 berber ve kuaför dükkanında dezenfekte yapılacağını ve esnafa maske dağıtılacağını duyurdu.

Berber Ve Kuaför Esnafına Tam Destek


Esnafımızın Yanındayız

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan berber ve kuaför esnafı 11 Mayıs Pazartesi günü yeniden hizmet vermeye başlayacak. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 105 berber ve kuaförler esnafının işyerlerinin belediye tarafından dezenfekte edilerek, bu esnafa maske dağıtımı yapılacağını duyurdu. Esnafın yanında olduklarını söyleyen Başkan Babaoğlu, dayanışma içinde bu zor sürecin el birliğiyle aşılacağını söyleyerek, hem esnafı hem de vatandaşları uyardı.

 Kurallara Uyalım

Babaoğlu, “Berber ve kuaför esnafımızın işyerleri belediyemiz tarafından dezenfekte edilecek, ayrıca esnafımıza maske verilecektir. Sosyal mesafe kuralı ve maske kullanım kuralına uyup, hijyene önem vermeye devam ederek, etkin bir denetim ve uygulama ile bu süreci hızlı bir şekilde atlatacağız. Vatandaşlarımızdan da kuralların uygulanması adına esnafımıza yardımcı olmalarını bekliyoruz. Halkımızın sağlığını çok önemsiyoruz. Asla tedbiri elden bırakmayalım. Randevu sistemiyle hizmet verecek esnafımıza hayırlı işler diliyorum” dedi.

 Dezenfekte işlemi 7 Mayıs Perşembe gününden itibaren Hendek Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası işbirliğinde başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184