BERBER VE KUAFÖR ODASI BAŞKAN ADAYI YÜKSEL, DEMİREL İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Hüseyin Yüksel, Esnaf odası ve Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı M. Yaşar Demirel’i makamında ziyaret etti.

BERBER VE KUAFÖR ODASI BAŞKAN ADAYI YÜKSEL, DEMİREL İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU


Cuma günü yapılacak Kongre öncesi Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Hüseyin Yüksel, Esnaf odası ve Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı M. Yaşar Demirel’i makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette Berber ve Kuaför Esnafları ile ilgili yapılacak faaliyetler ve çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Hüseyin Yüksel “ Kongre sonrası göreve gelmemiz durumunda mevcut Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak gelecekte Berber ve Kuaför esnaflarımız için neler yapabileceğimizin fikir alışverişinde bulunduk. Berber ve Kuaför Esnaflarımız ile yapacağımız istişareler ile Hendek’te daha iyi hizmet vermenin gayretini ekibimiz ile birlikte vermek için elimizden geleni yapacağımızı ifade ettik. Esnaf Odası ve Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı M. Yaşar Demirel’e bizimle yaptığı fikir alışverişi ve istişareden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf odası ve Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı M. Yaşar Demirel, Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Yüksel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Genç kardeşimize çıkmış olduğu bu yolun hayırlı olmasını diliyorum. Kooperatif ve Esnaf Odası olarak her zaman Berber ve Kuaför esnafımızın yanındayız. Yapacakları faaliyet ve maddi konularda da her zaman destek vermek için elimizde ki imkanlar dahilinde tüm gayreti sarf edeceğiz. Cuma günü yapılacak olan Berberler ve Kuaförler Odası kongresinin Adaletli bir şekilde geçmesini ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Kongrenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184