Beyazkoç Veda Etti

25 yıllık hizmetlerinin ardından emekli olan İsmail Beyazkoç için veda yemeği düzenlendi.

Beyazkoç Veda Etti


Mimoza Restaurant’ta düzenlenen veda yemeği programına Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Savcılar, Hâkimler, Sakarya Barosu Hendek temsilcisi Ferdi Kahveci, Hendek’li Avukatlar Gökhan bilgin, Hendek Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde 25 yıl çalışan İsmail Beyazkoç emekli oldu.
Fethi Darol, İsa Cerav, Ekrem Güven, Ekrem Bedir, Hasan Serdar Baykal, Ahmet Nalbant ve Sakarya Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bıçakcı ve adliye çalışanları katıldı.

Yemek sonrası Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz Hendek adliyesinde uzun yıllar verdiği hizmetler sonrası emekli olan İsmail Beyazkoç’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, kendisine bundan sonraki yaşamında mutluluklar ve huzur diliyorum. Özelikle vurgulamak istiyorum, iyi insanlar iyi hatırlanır. Kendisine teşekkür ediyor bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum diyerek Plaket takdim etti.
Hendekli Avukatlar adına ise İsa Cerav emekliliğe ayrılan İsmail Beyazkoç’a sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam geçirmesini temenni ederek Plaket takdim etti.
Hendek Adliyesinde 25 yıl hizmet vermesinin ardından emekli olan İsmail Beyazkoç, görev yaptığım süre içerisinde acı tatlı günlerimiz oldu. Birlikte ağladık birlikte güldük. Bir birimizden güç aldık. İş arkadaşlığında öteye biz bir Aile olduk. Cumhuriyet Başsavcımıza, Hâkimlerimize, Avukatlarımıza ve tüm Mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2018, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184