Binlerce Kadın Zeynep Dizdar İle Eğlendi

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun eşi Esra Babaoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 8 Mart Kadınlar günü programında binlerce kadın sanatçı Zeynep Dizdar ile gönüllerince eğlendi.

Binlerce Kadın Zeynep Dizdar İle Eğlendi


Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun Eşi Esra Babaoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar günü programına konuk olarak katılan sanatçı Zeynep Dizdar’ın birbirinden hareketli parçaları ile kadınlar gönüllerince eğlendiler.

Programa katılan Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu salona girdiğinde kadınlar “Bizim Turgut”, “Başkan Turgut” tezahüratları ile coşku içerisinde karşıladılar.
Kadın Belediye Başkan Yardımcısı

Babaoğlu, Bizlerin varoluş sebebi, kıymetli hepimizin, kıymetli eşimde gelmiş, annelerimiz, değerli kadınlarımız, başlarımızın tacı, birileri bugün Dünya Kadınlar günü ilan etmiş, bizde Cennetin annelerin ayaklarının altındadır diye söyleyen kıymetli Peygamberimizin ve o Dinin mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Kıymetli annelerimiz, kıymetli kadınlarımız dünya kadınlar gününüz kutlu olsun. Görüyorum ki herkes mutlu, eğlenmişsiniz günün hatta yılın yorgunluğunu attırabildiysek bir nebzede olsa stresini alabildiysek ne mutlu bize.

Şimdi bu güne vesile olarak size bir kaç bir şey söylemek istiyorum, nüfusumuzun yüzde ellisinden fazlası kadın ve bu güne kadar Hendek Belediyesinin de kadınlarında temsil edildiği bir belediye başkan yardımcılığı yok. Ben diyorum ki Allah'ın izniyle 31 Mart'ta belediye başkanı seçileceğiz ve Hendek belediyesinde siz kadınlarımızın temsil edildiği bir belediye başkan yardımcısı bir kadınımız olacak.

Hendek Belediyemizin güzel bir hizmeti var. Yazın sizleri denize götürüyor. Bu anlamda Sayın Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü'ye bu hizmetinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bu hizmet bizim dönemimizde de daha güzelleştirilerek, eksiklikleri giderilerek devam edecek aynı şeklide. Hepimiz geçi sıkıntısı çekiyoruz ve belki de belli bir zümrede gibi programlı bir şekilde tatile gidemiyoruz. Bu ihtiyacı da hafta sonu en azından bir nebzede olsa giderebilmek adına tatile gitmeye devam. Kadınlarımıza yine özel bir şey belediye elli ile Kadın, aile ve toplum sağlığı merkezi kuruyoruz. Yani burada ne olacak. Burada kadınlarımızın, devlet hastanemizin yetersiz olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Biz bunun için sizlerin özel rahatsızlıkların teşhisi tedavisi hata aile içinde çocuklarımızın davranış bozuklukları ile alakalı psikolojik danışmanlığın verileceği bir merkez oluşturacağız dedi.
Konuşmasının ardından salondan ayrıldı

Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen programda konuşan Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında salondan ayrılarak programlarına kaldığı yerden devam etti.


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184