BİR GRUP YOLU DAHA YAPILIYOR

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşilköy-Kalayık-Harmantepe ve Yeşilvadi Mahallesi grup yolunda genişletme çalışması yapıyor.

BİR GRUP YOLU DAHA YAPILIYOR


6.5 kilometre uzunluğundaki grup yolunun genişletme çalışmalarına başlandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, bölge halkının günlük hayatını kolaylaştıracak olan yolda, çalışmalara başlayan Hendek Belediyesi ekipleritarafından 6.5  kmuzunluğunda mevcut yol genişletiliyor.  Kazı, dolgu ve zemin sıkıştırma işleri yapılarak grup yolu asfalt öncesi çalışma yapılıyor. Grup Yolunda kapsamlı yol çalışmaları yapıldığını belirten vatandaşlar, sorunların çözülmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Büyükşehir Asfalt yapacak

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, bir grup yolunun daha sorununu çözmek için çalışmaların başladığını belirtti. Başkan Püsküllü bu yolun özellikle 4 mahalleyi ilgilendirdiğine dikkat çekti. Bu sorunu Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na ilettiklerini ve olumlu cevap aldıklarını ifade edenBaşkan Püsküllü, yolun genişleme çalışmasının Hendek Belediyesi tarafından, asfalt çalışmasının ise Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184