BİRİNCİOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Birincioğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

BİRİNCİOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Dün TEM Otoyolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 26 yaşında ki genç Gökhan Birincioğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Necatipaşa mahalle muhtarı Yavuz Birincioğlu’nun oğlu Gökhan Birincioğlu’nun cenazesi gözyaşları arasında Necatipaşa Camii’ne getirildi.

Dün trafik kazasında hayatını kaybeden Gökhan Birincioğlu’nun Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına eski Orman Bakanı Nevzat Ercan, Siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından hayatını kaybeden 26 yaşında ki Gökhan Birincioğlu dualarla son yolculuğuna uğurlanarak  Necatipaşa aile kabristanlığında toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 13:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayşe birincioğlu
Ayşe birincioğlu - 8 yıl Önce

Yavrum benim mekânın cennet olsun

E. Birinci
E. Birinci - 8 yıl Önce

Canımdın sen. Nasıl dayanacağız sensizliğe. Gökhanım gülüşüne hasret bıraktın bizi...

Mevlut bayrakdar
Mevlut bayrakdar - 8 yıl Önce

Mekanın cennet olsun abi allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun :(

Selda Tosun
Selda Tosun - 8 yıl Önce

Canim Abim...
Nereye gidersek gidelim, hep ama hep aklimizda ve Kalbimizde olacaksin. "Unutmak" kelimesini kullanmak bile istemiyorum cünkü sen ASLA unutulmazsin, cünkü sen bam baskasin. Herkesin canisin... Bizi birakip gittin ama bizde bir gün zamanimiz doldugunda oraya yanina gelecegiz. Sadece bu sürecte hasretini cekmek cok zor olacak... ALLAH'im Hepimize Peygamber sabri versin insaAllah...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184