BİZ FARKLI BİRŞEY Mİ DİYORUZ?

Aynı şeyleri konuşuyoruz ama sen başka yerlere çekiyorsun.

BİZ FARKLI BİRŞEY Mİ DİYORUZ?


“Eleştiriye EVET, yalana HAYIR... ALIN KAPAK YAPIN”

Şimdi sayın gazeteci, ilk önce aynı şeyleri konuştuğumuzun farkına varman gerekiyor, nasıl aynı şeyler anlatayım.

Birincisi, bize başkalarına ait fotoğraflara kendi logonuzu koyuyorsunuz diyorsun ya peki işin iç yüzünü biliyormusun? O fotoğrafın bize servis edildiği yerden öyle bir istek gelmediğini nereden biliyorsun. Bize servis eden istemiş olamaz mı? Yada o fotoğrafı biz çekmiş olamazmıyız?

Ama sen bizi de kendin gibi zannettiğin için aynı şekilde davranacağımızı düşünüyorsun herhalde. Bize dediğini sen neden yapmadın bizim haberimizi logosuna varana kadar kullandığında? O zaman biz ne yaptık arardık uyardık ve sen ilk konuşmada sinirlenip öyle bir şey olamaz diyerek telefonu yüzümüze kapattın. Sonra arayıp şöyle olmuş böyle olmuş dedin özür diledin yine telefonu kapadın ve konu kapandı. (Bu arada o haberi yarım saat sonra değil 2 saat sonrasında yayından kaldırıldı yanlış bilgi verme) Peki, biz o gün senin gibi nemalandık mı bu olaydan, hayır. Var mı başka bir şey?

O haberi kullanma nedenimiz de senin “logolu fotoğrafları kullanmıyoruz” haberine tepki içindir başka bir niyeti yoktur. Zaten bugüne kadar kullanmadık ve kullanmayız senin gibi olmamak için.

Gelelim ikinci konuya. Sen değilmisin bize Hendek’te birbiri ile paslaşan iki gazeteci diyerek çeşitli isimler takan. Evet, bizde Hendek’te senin Medyabar ile yaptığın gibi birlikte çalışıyor, paslaşıyoruz ve bundan rahatsızlık duymuyoruz. Bunda anormal bir şey var mı? Ama bugüne kadar lafını ettiğin şeyin aynısını yaptığını söylüyorsun işte. Peki, sıkıntı ne?

Yalancılıkla suçlamaya gelince. Yaptığımız haberde yalancılıkla suçlama yok dikkat et, kendisini yalanladı yazıyor. Yani bize söylediklerine karşılık senin yaptıkların kendini yalanlamak olmuyor mu? Yâda, “kendi kendine çelişki” veya “yaptıkları ile dedikleri birbirini tutmamak” mı yazsaydık? Kusura bakma kelimelere takılmıyoruz. Şimdi yanlış bir şey varsa buyur söyle…

Biz söylediklerini kendin yapmadığını göstermek için böyle bir haber yayınlama gereği duyduk ama sen her fırsatta olaylardan boş gündemler oluşturup ilgi çekmeye çalışıyorsun. Haber başlıklarına takılıyorsun, kelimelere takılıyorsun, fotoğraflara takılıyorsun. Sonu gelmiyor takıntılarının.

Birde “suçlayıcı belge, bilgi, resim falan varsa yayınlamayan ş…..” demişsin de, bu nerden çıktı? Biz böyle bir şey söylemedik ki. Korktuğun şeyler varsa bilemeyiz, bizi de ilgilendirmez zaten. Ya korkacak bir şey yapmayacaksın, yada korkmayacaksın. Biz belge, bilgi veya resimlik bir konu olursa yayınlarız zaten o konuda sen sıkıntı yapma…

Son olarak, rica ediyoruz artık bizi kullanarak gündem oluşturmaya çalışma. Cevap vermiyoruz diye de meydanı boş sanma.

Ama gazetecilik oynayalım diyorsan oynarız, sonuna kadar…


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184