Biz Hazırız! Besmele ile Başlayın...

Uzun süredir merakla beklenen Hendek Sosyal Konutları için start mu veriliyor?

Biz Hazırız! Besmele ile Başlayın...


Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör’ün kendisine ait sosyal medya hesabından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu etiketlediği paylaşım akıllara Sosyal Konutlar için start mı veriliyor sorularını getirdi.

Biz hazırız! Başlayalım mı?

Güngör sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Başkanım, Ülkemiz ve milletimiz zor günler geçiriyor. Bu zor günlerde vatandaşlarımızı mutlu etmek ve biraz olsun yüzlerini güldürmek için Müsaadenizle; evde kal Türkiye, evinde kal Hendek diyerek projemize başlamak istiyoruz. Biz hazırız! Ne dersiniz? Başlayalım mı? Bir de fotoğraf ekleyelim şuraya” ifadelerine yer vererek bir proje fotoğrafı paylaştı.


Besmele ile başlayın...

Güngör’ün paylaşımına ilk yorumu yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “İşimiz hizmet, özümüz millet” Halka hizmet Hakka hizmettir düsturu ile Besmele ile başlayın işiniz gücünüz ras gelsin. Allah(cc) hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

#EvindeKalHendek

Babaoğlu kendi şahsi hesabından ise “Üretken belediyecilik anlayışımızla geleceğe güvenle bakan bir şehir inşa ediyoruz. Her şey tamamsa başlayım o zaman. Artık daha fazla bekletmeyelim. Aziz hemşehrilerimize böyle bir dönemde moral olsun. Detayları kamuoyu ile paylaşıp süreci başlatalım. Allah (CC) hayırlısını nasip etsin, Hendekimize hayırlı olsun. #EvindeKalHendek” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyada Hiciv ile yapılan paylaşımlar Hendek’te yapılması planlanan sosyal konutların başlangıcı olarak yorumlanırken, paylaşımlarda yer alan proje görselinin ise yapılması planlanan sosyal konutlar için örnek teşkil edebileceği düşünülüyor.


Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184