BU ŞİKAYET KAPALI YÜZME HAVUZU İÇİN

Hendek Belediyesinin yaptığı kapalı yüzme Havuzunun tadilatı ile ilgili hiçbir çalışma yapılmamasına okurumuzdan tepki geldi.

BU ŞİKAYET KAPALI YÜZME HAVUZU İÇİN


Eski adı ile HGM olan Hendek Gençlik Merkezinde bulunan ve kapalı olan yüzme havuzunun Belediyeye devredilmesinin ardından hiçbir çalışma yapılmadığını söyleyen okurlar, Madalya alan yüzücülerin ve engelli bireylerin boşta kaldığından yakındı.

Vatandaşlar, Hendek’te güzel bir havuzumuz var ve aylardır kapalı. Belediyeye devredilmesine rağmen bir çivi dahi çakılmadı. Kimse havuz ile ilgilenmiyor diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Havuz kaderine bırakıldı. Hendek’te 10-13 yaş arası yüzücü gençlerimiz günde üç antrenman yaparak çalışıyorlardı. Engelli bireylerimizde Havuzdan faydalanabiliyordu. Geçtiğimiz yıl Adapazarı’nda düzenlenen yarışmalarda ciddi madalyalar alan gençlerimiz üç aydır antrenman yapamıyor. Böyle bir yatırım varken antrenman yapmaya Adapazarı’na mı gitsinler.

Bu Hendek için utanç verici olmaz mı. Gençlerin İlçemizde zaten az aktiviteleri var. Havuzda kapanınca boşa düştüler ve bu gençlerimiz yıllardır harcadıkları enerji boşa gidiyor diyerek yetkililere seslendi.


Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184