BURHAN, KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

Hendek Kaymakamı Orhan Burhan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

BURHAN, KUTLAMA MESAJI YAYINLADI


Burhan Mesajında,"Bugün Millet olarak milli iradenin hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 97.yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Milletimizin çelikleşmiş iradesinin, mücadele azminin, özgürlük tutkusunun ifadesi olan 23 Nisan 1920 tarihi, bizim için çok önemli bir dönüm noktasıdır. Toprakları işgale uğramış, esarete mahkûm edilmek istenen Milletimizin yokluklar içerisinde var ettiği Millet Meclisimiz, milli iradenin kalbinin attığı yer olmuştur.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK yarının büyükleri çocuklarımıza verdiği değeri ve duyduğu güveni göstermek adına, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gün olan 23 Nisan' ı Türk Çocuklarına Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan etmiştir. Bizim en önemli görevimiz geleceğin yetişkinleri olacak, topluma yön verecek çocuk ve gençlerimizi, Ülkesini ve Milletini seven, Cumhuriyete sahip çıkan, demokrasiye ve hukuk kurallarına saygılı, onurlu ve çalışkan bireyler olarak yetiştirmektir.

Bu vesileyle; Özgürlük ve bağımsızlık duygularımızı pekiştiren, barış ve huzur içinde yaşama kararlılığımızı ortaya koyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten ve samimi duygularımla kutluyor, tüm çocuklarımıza ve eğitim-öğretim meşaleleriyle onları geleceğe taşıyan tüm öğretmen arkadaşlarımıza, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184