CADDE VE SOKAKLARA NUMARATAJ

Hendek Belediyesi tarafından numarataj sistemi kapsamında 16 mahallede cadde, sokak, bulvar ve meydan levhalarının montajı yapılıyor.

CADDE VE SOKAKLARA NUMARATAJ


Hendek Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Akova, Akpınar, Başpınar, Bayraktepe, Büyükdere, Çiftlik, Dereboğazı, Kemaliye, Köprübaşı, Mahmutbey, Necatipaşa, Nuriye, Yeni Mahalle, Rasimpaşa, Sarıdede ve Turanlar Mahallelerinde cadde, sokak, bulvar ve meydan yön levhalarının montajı yapılıyor.
20 Ekim 2017 tarihinde başlanan proje, imar planına uygun olarak hazırlanan haritalarda belirlenen noktalarda, duvar tipi veya direk tipi tabela olarak yerinde montaj yapılıyor. 2017 yılı sonuna kadar bitirilmesi planlanan projede 720 adet direk tipi, 360 adet duvar tipi tabela montajı yapılacak. Yapılan proje kapsamında vatandaşların adres bulmalarının kolaylaştırılması hedefleniyor.
Toplam 16 mahallede 1050 cadde ve sokakta yapılacak olan çalışmalar kapsamında, şuana kadar 250 adet direk tipi levha ve 120 adet de duvar tipi tabela montajı yapılmış olup, çalışmalar yaklaşık bir ay içerisinde tamamlanacak.

Hendek Belediyesi yetkilileri, adres bulmada önemli olan tabela ve numara levhalarının koruması konusunda vatandaşların hassasiyetle davranmaları ricasında bulundular.


Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184