ÇALINTI OTO POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Çalıntı otomobil Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gözünden kaçmadı.

ÇALINTI OTO POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI


Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler hatalı park eden otomobilin çalıntı ve sahte plakalı olduğunu ortaya çıkararak araçta yaptıkları aramada bir adet silah, silaha ait fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler gelen bir ihbar üzerine Kafeler Sokağı olan Tor sokakta yol üzerinde geçişi engelleyecek şekilde hatalı park eden 34 AR... plakalı otomobilden şüphelenerek sorgulama yaptı.

Polis yaptığı sorgulama neticesinde böyle bir plakanın olmadığını tespit ederek plakanın sahte ve otomobilin çalıntı olma ihtimali ile inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından Balıkesir’de çalındığına dair kayıtlı olan otomobilin plakasının da sahte olduğunu ortaya çıkardı.

Otomobilin sürücüsünü takibe alan Polis bir süre beklemesinin ardından B.Z. otomobilin yanına geldi. B.Z'nin Otomobili Sakarya’dan kiraladığını söylemesinin ardından Polis araç içerisinde arama yaptı. 
Araç içerisinde arama yapan Polis, B.Z. adlı şahsın üzerinden sigara paketi içerisinde bulunan esrar maddesi, aracın torpidosunda bir adet silah ve silaha ait fişekler ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirdi.

Şahıs Savcılık işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 15:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
ülkemin haline bak
ülkemin haline bak - 8 yıl Önce

arac çalıntı silah var esrar eroin var yanlış park var
ama çıkarıldıgı mahkeme tarafından serbest bravo bravo

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184