Can Gox ve Baycan’dan Yabani Hayata Destek

Dağların Hikâyesi programının Hendekli Yönetmeni Taner Baycan ünlü sanatçı Can Gox’u misafir etti.



Dağların Hikâyesi programının Yönetmeni Taner Baycan ve ekibinin geçtiğimiz günlerde çekimleri sırasında aç kalan İki Ayı’nın yerleşim alanlarına indiğini gören Doğasever ünlü sanatçı Can Gox doğada aç kalan yaban hayvanlarını beslemek için Dağlara çıktı.

Doğa dostu sanatçı Can Gox ve Yönetmen Taner Baycan doğada aç kalan yaban hayvanlarını beslemek için çıktıkları dağda geçtiğimiz günlerde çekim yapan ekibin yanından geçen iki ayının yaşadığı bölgeye de yiyecek bıraktılar.
Ünlü Sanatçının duyarlılığından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Dağların Hikâyesi programının yönetmeni Taner Baycan, Sanatçımızın bu hareketi takdire şayandır. Bu tür duyarlılıkların daha çok çoğalmasını arzu ediyorum. Diğer sanatçılarımızdan da destek bekliyorum. Değerli sanatçımız Can Gox’a bizleri ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.

Baycan yaban hayvanlarını beslenmeleri için bıraktıkları yiyeceklerin ardından Can Gox’u program yaptığı yerleri de gezdirerek program hakkında bilgiler verdi.

Mükemmel bir doğaya sahip olan Hendek’ten memnun ayrılan Sanatçı Can Gox, ilgi ve alakasından dolayı Baycan’a teşekkür ederek başarılar diledi.


Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184