ÇATI ARASINI İSTİLA EDEN ARILAR HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Hendek Lütfiye Köşk Mahallesinde bir evin çatı arasında eşek arısı tabir edilen arıların koloni kurarak yaptığı kovan görenleri hayrete düşürüyor.

ÇATI ARASINI İSTİLA EDEN ARILAR HAYRETE DÜŞÜRDÜ


Hendek Lütfiye Köşk mahallesinde Mehmet Nuri Ekinci’ye ait evin çatısında koloni oluşturan eşek arısı tabir edilen Sarıca Arıların yaptığı bir metreye yakın kovan aileyi hem hayrete düşürdü hem de tedirgin etti.

Sarıca arılarının (eşek arısı)  koloni kurarak oluşturduğu bir metreye yakın yüksekliği bulunan Arı kovanında binlerce arının bulunduğu ve saldırı ihtimalinin yüksek olduğunu ve kısa süre önce bunu fark ettiklerini söyleyen Mehmet Nuri Ekinci tedirginlik yaşadıklarını söyleyerek yetkililerin çözüm bulmasını ve ilaçlama yapılmasını istedi.

Haber servisinin ardından irtibata geçilen Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri çatı arasında sarıca arılarının oluşturduğu Kovan ile ilgili çalışma gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 18:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet nuri ekinci
mehmet nuri ekinci - 9 yıl Önce

bu davetsiz arılar benim evimin çatısındalar...bir ay önce farkettik bir metreye yakın yuva yapmışlar özellikle yaz mevsiminde çok tedirgindik ışığın etrafına sürüyle geliyorlardı.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184