ÇEKSOY DERNEĞİNİN KERMESİ AÇILDI

Hendek’te ÇEKSOY Çevre Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği (SEMERKAND) ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler yararına düzenlediği Kermes törenle açıldı.Kermes 25 Ekim Cumartesi günü akşamına kadar açık kalacak.

ÇEKSOY DERNEĞİNİN KERMESİ AÇILDI


Hendek Muammer Sencer Caddesi Rasimpaşa Kültür merkezi altında kurulan Kermes açılış programına ÇEKSOY Derneği yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Duanın ardından Kurdale kesimini ÇEKSOY Sosyal işler sorumlusu Hüseyin Temizkan ve Yönetim kurulu üyeleri Beşir Temel,Fehmi Duysak, hayırlı olması dilekleri ile  açılışı hayırlı olsun dilekleri ile gerçekleştirdiler.

Kermeste Ev hanımlarının el emeği göz nuru ile hazırladıkları çeyiz eşyalarının yanı sıra giyim , yiyecek ve kitap satışı da gerçekleştiriliyor.


 Gönülleri Yapmaya geldik

Hizmet nimettir düsturu ile güzel nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Çevre Eğitim  Kültür Soysal Yardımlaşma Derneği kermes sorumlusu Fatih Gölcü “Her yaratılmış insanın bir gün hesabını vereceği o günlerin bir örneği olan bu dünya hayatında bizlerde bir yıllık emeklerimiz sonucu kermes kurduk.Kermes ve buna benzer bir çok hayırlı işlerde birlik ve beraberlik içerisinde nice hizmetlerin olmasını temenni ediyorum.Peygamber efendimiz (S.A.V) ‘İnsanların en hayırlısı onlara hizmet edendir’ hadisi şerifine uygun olarak bizlerde bu hizmetlerimizi arttırarak güzel nesiller yetiştirmek maksadı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.


Hizmet Nimettir

Gölcü sözlerine şöyle devam etti.”Büyüklerimizin söylemiş olduğu gibi ‘Hizmet nimettir’ düsturu ile hizmet kervanına herkesi davet ediyoruz.Güzide ve İslam ahlakına uygun nesillerin  yetiştirilmesi konusunda bir yıllık emek veren hanım kardeşlerimize ,destek veren esnaflarımıza , açılışımıza katılan herkese ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Kermes’ten elde edilen gelir ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler yararına kullanılacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184