ÇEVRE KİRLİLİĞİNE TEPKİ

Vatandaşlar çevreyi kirletenlere tepki gösterdi.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE TEPKİ


Hendek ile Düzce sınırında bulunan ve Şifalı olduğuna inanılan doğal kaynak suyunun etrafı, su doldurmaya gelen duyarsız Vatandaşların attığı pet şişeler, plastik eşyalar ve çöpler ile kirletiliyor.
Bölgeyi ziyarete gelen Vatandaşlar, kaynağın etrafını pet şişeler, plastik eşyalar ve evsel çöplerle kaplı olduğunu görünce neye uğradığını şaşırıyor. Doğal kaynak suyu doldurmaya gelen bazı duyarsız vatandaşlarca atıldığı tahmin edilen çöpler, çevre felaketini gözler önüne seriyor.
Gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Vatandaşlar, bunu yapan insan olamaz. Bu kadar doğa harikası bir ortamda, özellikle su doldurmaya geldikleri doğal kaynak suyunun etrafına bardak, pet şişeler, plastik kaplar gibi her türlü çöpü atmak nasıl bir insanlıktır. Bu rezalete son verilmesi için yetkililerin tedbir almasını istiyoruz diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Halk arasında bölgede bulunan doğal Kaynak suyunun, Tansiyon, Şeker, Böbrek Taşı, Kaşıntı ve Hücre yenilenmesine yardımcı olduğuna inanılıyor.


Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2016, 14:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Semiha Poğda
Semiha Poğda - 8 yıl Önce

Şifa suyunun orada içki alemi bile yapılmış şişeleri etrafa atılmıştı. Gerçekten insan olduğuma utanıyorum, bu insanlarla aynı türden olduğumu düşünmüyorum.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184