Cezaevinde Çiçekler Açsın

Kapatılan Hendek Kapalı Cezaevi Okul öncesi Eğitim ihtiyacını karşılayabilir.

Cezaevinde Çiçekler Açsın


Geçtiğimiz yıl kapatılan Hendek Kapalı Cezaevi, 12 Bin nüfusa hitap eden Kemaliye, Rasimpaşa ve Bayraktepe Mahallelerinin Anaokulu ve Okul öncesi Eğitim ihtiyacını karşılayabilir.

Neden Eğitim tesisi olmasın?

1978 yılında yapılan ve geçtiğimiz yıl miadını doldurduğu gerekçesi ile kapatılan Hendek Kapalı Cezaevi 2250 m2’lik bir alan üzerine kurulu 1 Adet idari bina ve 2 Adet koğuş binası olmak üzere toplam 3 adet bina ve 1500 m2’lik bir bahçe kullanım alanına sahip. Mevcut yapıların iyileştirmeleri ile veya mevcut arazi üzerine Anaokulu ve Okul öncesi hizmet verebilecek bir Eğitim tesisi inşa edilebilir.

Cezaevinde çiçekler açsın

Geçtiğimiz yıl İlçemiz Akpınar Mahallesinde bulunan KYK Yurtları Adalet Bakanlığına devredilmiş ve Hendek Kadın Açık cezaevi olarak hizmete girmişti.

Aynı şekilde kapatılan Hendek Kapalı cezaevinin de Eğitim tesisi olabileceğini düşünüyor ve çağrıda bulunuyoruz; “Cezaevi Anaokulu olsun ve Eski Cezaevinde Çiçekler Açsın” diyerek İlçemiz Bürokratlarımıza ve Siyasilerimize sesleniyoruz.

Kaymakamlığımızın, Cumhuriyet Savcılığımızın, Belediye Başkanlığımızın, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Bürokratlarımızın ve Siyasilerimizin ortak bir çalışma ile İlçemize böyle bir tesisin kazandırılmasına öncülük ederek Eğitim sıralamasında son sıralarda yer alan İlçemize bir katkı sağlayacaklarına inanıyor ve önerimizi dikkate alacaklarını düşünüyoruz.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 19:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
HENDEKLİ
HENDEKLİ - 5 yıl Önce

acıların yaşandığı yere çocuğumu göndermem ben

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184