Çiğdem Yayla Şenliği Yapıldı

Akyazı ve Hendek Belediyesinin ortaklaşa düzenledikleri Hendek Genç Karadenizliler Derneği öncülüğünde Çiğdem Yayla Şenliği coşku ile yapıldı.

Çiğdem Yayla Şenliği Yapıldı


Çiğdem Yayla şenliğine Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Sakarya Eski valisi Mustafa Büyük,Karapürcek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Dokurcun Eski Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Ak Parti Eski Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Genç Karadenizliler Dernek Başkanı Ahmet Der, Muhtarlar, Akyazı, Hendek ve Şehir dışından gelen çok sayıda Vatandaş katıldı.

Bu yıl 21.si Düzenlenen Çiğdem Yayla şenliğine geniş katılım oldu. Sahneye çıkan yöresel sanatçıların söylediği türkü ve kemençe sanatçılarının çaldıkları kemençe ile şenliğie katılanlar keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

Cuma günü öğlenden sonra başlayan Sunuculuğunu Remzi Armağan'ın (Gönül Dostu) yaptığı 21.ci Çiğdem Yayla şenliğine İsmail Cumhur, İsmail Güler, Özkan Pekin, Mustafa Bayraktar, Ali Akkurt, Cayan Hüseyin, Nuri Taş, Onur Özkan, Engin Cep, Meryem Akyüz, Mert Der, Gökhan Sağgül, Yamaç, Nafi Öner, Muhammet Sarı, Gökhan Kaya, İslam Ökten, Ramazan Başel, Onur Der, Yeşim Çivelek, Emrah Başkan, Piyanist Eşref ve Davul Zurna Ekibi katıldı.

Akyazı ve Hendek Belediyesinin ortaklaşa düzenledikleri Hendek Genç Karadenizliler Derneği öncülüğünde düzenlenen ve 3 gün devam eden 21. Çiğdem yayla senliğine katılanlar müzik dolu, bol bol horon oynayarak keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

Genç Karadenizliler Derneği 21.Çiğdem Yayla şenliğinde Emeği Geçenlere plaket takdiminde bulundu.

Hendek Belediyesi ve Akyazı Belediyesi tarafından şenlik alanı toz olmaması için sık sık sulanırken belli aralıklarla şenlik alanı ve çevresinde çöp toplama işlemleri de gerçekleşti.

Çiğdem yayla şenliğine katılanlar keyifli bir hafta sonu yaşamanın mutluluğu içinde evlerinin yolunu tuttular.

Hendek Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Der yayla şenliklerinde emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti.

Çiğdem Yaylasını Göksu, Yeni Yayla, Madenler, Dedeler ve Dokurcun Mahalleleri Kullanıyor.












Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2019, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184