Cinayetin Nedeni "İhbar" İddiası

Hendek’te tüfekle vurularak hayatını kaybeden Zülküf Yayan’ın (53) ihbar nedeniyle cinayete kurban gittiği iddia edildi.

Cinayetin Nedeni "İhbar" İddiası



Bugün Hendek Yeşilvadi Mahallesinde meydana gelen olayda B.K. çiftlikte tartıştığı Zülküf Yayan’ı (53) tüfekle vurarak öldürmüş ve olay yerinden kaçarak kayıplara karışmıştı.

Çiftliğe çağırdı

Edinilen bilgilere göre, Hendek Yeşilvadi Mahallesinde bulunan bir çiftlikte meydana gelen olayda daha önce "adam öldürmek" suçundan hüküm giyen B.K.’nın 1 gün önce Zülküf Yayan (53) ile görüştüğü ve ertesi gün Yayan'ı telefonla arayarak tekrar konuşmak istediğini belirterek çiftliğe çağırdı.

Beni neden ihbar ettin

Çiftliğin arkasındaki bahçede buluşan B.K. ve Zülküf Yayan’ın tartışmaya başladığı ve “beni neden ihbar ettin" sorusunu soran B.K. tüfeği Yayan’ın başına doğrultarak ateş etti. Başına isabet eden saçmalar sonucu Zülküf Yayan kanlar içinde yere yığıldı.

Olay yerinde öldü

Saldırgan B.K. olaydan sonra kaçarak kayıplara karışırken, sesler üzerine bölgeye gelen Mahalleli Yayan'ı kanlar içinde yerde yatarken görerek durumu Jandarma ve 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yayan'ın öldüğünü tespit etti.

Yakınları yıkıldı

2 çocuk babası olduğu öğrenilen cinayet kurbanı Zülküf Yayan’ın yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, Jandarma ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Yayan’ın cansız bedeni Hendek Devlet Hastanesi Morguna, buradan da otopsi için SEAH Korucuk Otopsi Merkezi'ne götürüldü.

Saldırgan aranıyor

İlçe giriş ve çıkışlarını kontrol ederek bölge kameralarını inceleyen Jandarma ekipleri cinayet şüphelisi B.K.’nın peşine düştü. Ekipler, olay sonrası çok sayıda kişinin ise ifadesine başvururken, cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2020, 21:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184