ÇİVRİL KAYMAKAMI BURHAN HENDEK’E ATANDI

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnamenin ardından Akbıyık’tan boşalan Hendek Kaymakamlığına Çivril Kaymakamı Orhan Burhan atandı.

ÇİVRİL KAYMAKAMI BURHAN HENDEK’E ATANDI


13.03.1978 tarihinde Bursa İnegöl’de doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini İnegöl’de, lise öğrenimini Isparta Gönen Anadolu Öğretmen Lisesinde yaptıktan sonra, kazandığı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1999 yılında mezun oldu.

Yüksek Lisansını Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalında yapan BURHAN, bir süre Şekerbank T.A.Ş’ de çalıştı. 2000 yılı mayıs ayında Bilecik kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Burdur Ağlasun Kaymakamı, Kars Digor Kaymakamı, Isparta Gelendost Kaymakamı ve Siirt Vali Yardımcısı olarak görev yaptı.

Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi AÖF Adalet Bölümü mezunu da olan Kaymakam Orhan BURHAN, Süleyman Demirel Üniversitesinde kamu yönetimi alanında doktora programına devam etmektedir. 2011 yılından buyana Çivril Kaymakamlık görevini yapan Kaymakam Orhan Burhan Hendek Kaymakamlık görevine atandı.  Evli bir kız çocuk babası olan Kaymakam Orhan Burhan İngilizce bilmekte.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 13:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
özkan çömert
özkan çömert - 7 yıl Önce

hendegımıze hayırlı olsun genc dınamık ve calıskan bır kaymakam ınanıyorumkı hep beraber egıtımde cok daha atılımnlar yapacaz hos gelmıs sefa gelkmıs

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184