Çocuk İstismarına Tepki İçin Ankara’ya Yürüyorlar

Çocuk istismarını protesto etmek için İstanbul’dan yola çıkan grup Hendek’te mola verdi.

Çocuk İstismarına Tepki İçin Ankara’ya Yürüyorlar


Çocuk istismarını protesto için İstanbul’dan Ankara'ya yürüyüş başlatan grup Hendek’te mola verdi.

İstanbul Tuzla İlçesinden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Vatanı korumak çocukları korumakla başlar" sözünün yer aldığı bir pankart açarak yola çıkan Büyük Birlik Partisi Tuzla Teşkilat Başkanı ve Tuzlaspor Taraftar Derneği Başkanı Nafiz Hacıalioğlu, Tuzla Alperen Ocakları Başkanı Ferhat Akbulut, Tolga Yoktan ve Uğur Polat Hendek’te kısa süreli mola verdi.
Yürüyüş grubu adına konuşan Nafiz Hacıalioğlu, cinsel istismara ve şiddete maruz kalan çocukların sesinin duyulması için böyle bir eyleme başladıklarını belirterek arkadaşlarıyla beraber İstanbul’un Tuzla İlçesinden yola çıktılarını belirtti.

Kınama ile kalmasını istemiyoruz

Meclis'e giderek 80 milyonun ve tüm çocuklarımızın sesi olmak istediklerini dile getiren Hacıalioğlu, çocuklara yapılan saldırıları kınamakla kalmak istemediklerini ifade etti.

Önce çocuklarımıza uzanan ardından da Vatan topraklarına göz diken insanların asılmasını talep ediyoruz diyen Hacısalihoğlu, bu taleplerimizi Ankara'ya kadar giderek sesimizi inşallah Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz diye konuştu.
Milyonların sesi olmak istiyoruz

Yüzler veya binler olarak yürüyebilirdik fakat biz milyonların sesi olmak ve daha da önemlisi aramıza katılacak provokatörlere karşı önlem almak amacıyla 5 kişiyle yürümeye karar verdik diyen Hacıalioğlu, son zamanlarda Ülkemiz üzerinde oynanan olaylardan dolayı bu şekilde daha çok ses getireceğine ve sesimizi daha çok duyuracağımıza inanıyoruz diye konuştu.

Hendek’te bir süre mola veren grup üyeleri, olumsuz bir durum yaşamaması amacıyla Hendek Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri tarafından İlçe sınırlarına kadar emniyeti sağlandı.
Grup üyeleri kendilerine güç veren, destek veren herkese teşekkür ederek Hendek'te verdikleri kısa molanın ardından yola devam ettiler.


Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184