Çölyaklılar’dan Glutensiz İftar

Glutensiz Hayat sloganı ile çalışmalarını sürdüren Çölyak Hastaları ve Aileleri iftar programında buluştular.

Çölyaklılar’dan Glutensiz İftar


Hendek’li Çölyak hastaları ve aileleri Eski Çölyak Dernek Başkanı Sevda Akçay’ın ilk defa düzenlediği iftar programında buluştular.
Glutensiz Hayat sloganı ile çalışmalarını sürdüren Hendek’li Çölyaklılar Hendek’te ilk defa düzenlenen iftarda buluşarak bol bol sohbet etme imkânı buldu.

Rasimpaşa Mahallesinde planlanan İftar programı yağış nedeniyle Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun misafiri olarak Çölyak Hastaları ve Çölyaklı Aileler ENG Garden Düğün salonunda ağırlandılar.
Çölyak Derneği Eski Başkanı Sevda Akçay’ın organize ederek düzenlediği İftar programına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İş adamları, Esnaflar, Çölyak Hastaları ve aileleri katıldı.

Düzenlenen programda iftar menüsü Glutensiz yiyecek ve tatlılardan oluştu.
ENG Garden düğün salonunda düzenlenen iftar sonrası Çölyak Derneği Eski Başkanı Sevda Akçay, bu ziyarette bizlere eşlik eden biz Çölyaklıları yalnız bırakmayan ilk günden bu yana desteklerini bizlerden esirgemeyen ve iftar programına katılan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na, Hendekli işadamlarımızdan Sayın Orhan Ayyıldız ve İlçemiz esnaflarından Sayın Süleyman Demirel'e verdikleri desteklerden dolayı ve programa katılan herkese Çölyak Aileleri adına sonsuz teşekkür ederim dedi.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Çölyak Hastaları ve aileleri ile iftar programında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2019, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184