Cumhurbaşkanı Açıkladı Tedbirler Genişletildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından koronavirüs mücadelesinde tedbirler genişletildi.

Cumhurbaşkanı Açıkladı Tedbirler Genişletildi


Bilim Kurulumuz hastalığımızın gelişimini anbean takip ediyor diyen Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı olarak biz de Bakanlığımızı ve Kurumlarımızla birlikte tüm gelişmeleri göz önünde bulundurarak kararlarımızı alıyor ve uygulamaya geçiyoruz ifadelerine yer verdi.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar;

Sakarya'ya giriş çıkışlar yasaklandı

Attığımız adımlara yenilerini ekliyoruz diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu gece itibarıyla 30 Büyükşehir ve Zonguldak İlimizi araç giriş çıkışına kapatıyoruz. Büyükşehirlere araç giriş çıkış yasağını 15 gün süreyle uygulayacağız.

20 yaş altına sokağa çıkma yasağı

Bir başka tedbirimiz Ülkemizin tamamında sokağa çıkma kısıtlamasını 20 yaş altı için de getirmektir diyen Erdoğan, Ülkemizin tamamında 20 yaş altı, 1 Ocak 2000 ve üzeri doğumlular için de sokağa çıkma yasağı getiriyoruz açıklamasında bulundu.


Maske takmak zorunlu

Yarından itibaren pazar yerleri, market gibi tüm alanlarda maske takması zorunlu olacaktır diyen Erdoğan, Türkiye genelinde insan hareketliliğini azaltmak için gereken tedbiri almayı sürdüreceğiz. Gereken ilave tedbirler yarından itibaren alınıp uygulanabilecektir.


Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2020, 21:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184