CUMHURİYET BAYRAMI HENDEK’TE COŞKUYLA KUTLANDI

Hendek’te Cumhuriyet bayramının 91.yıldönümü kutlamaları Pazaryerinde coşkuyla kutlandı.

CUMHURİYET BAYRAMI HENDEK’TE COŞKUYLA KUTLANDI


Kaymakam Mustafa Ayhan’ın  Makamında tebriklerin kabulünün ardından Pazaryerinde tören düzenlendi.Törende Karaman’ın Emenek ilçesinde meydana gelen Maden ocağı faciası nedeniyle programda yer alan gösteriler iptal edildi.

Düzenlenen  törene Kaymakam Mustafa Ayhan,Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hasan Dağcı,Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir,  Belediye  Başkanı Ali İnci , Siyasi parti temsilcileri ,Daire Amirleri ,Sivil toplum kuruluş temsilcileri,  gaziler,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Kaymakam Mustafa Ayhan,Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hasan Dağcı ve Belediye Başkanı Ali İnci öğrencileri ve halkı selamladı.

Kaymakam Mustafa Ayhan günün anlam ve önemini belirten konuşmasında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, onun kahraman arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz” dedi.


Törende öğrencilerin okudukları şiirler okudular.Karaman’ın Emenek ilçesinde meydana gelen Maden ocağı faciası nedeniyle programda yer alan gösteriler iptal edildi.

Çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere  ödüller verildi. Gösterilerin ardından, tören gerçekleştirilen geçit töreni ile son buldu.






Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184