Cumhuriyetimizin 96. Yaşı Kutlu Olsun

Hendek Başkanı Turgut Babaoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96.yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı

Cumhuriyetimizin 96. Yaşı Kutlu Olsun


29 Ekim fedakarlığın, kahramanlığın, cesaretin, azmin ve yükselişin adıdır.

Zorluklara ve imkansızlıklara rağmen Türk Milletinin vatan sevgisiyle yüreğinde taşıdığı bağımsızlık ruhu eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu zaferleri beraberinde getirmiş, Cumhuriyet ile taçlanmıştır. Dün olduğu gibi bugünde ülkemizin ve milletimizin geleceğini karartmaya yönelik kirli oyunları gören büyük Türk Milleti yeri geldiğinde bu oyunlara en güzel cevabı verecek kudrete sahip olduğunu her defasında kanıtlamıştır.

Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekatı ve Barış Pınarı Harekatları milletimizin geleceği için vermiş olduğu mücadeleyi göstermektedir.

Minnettarız

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ sözü bizlere tek yürek olmanın, birlik içinde yaşayarak Cumhuriyetin kuruluş değerlerini hatırlatmaktadır.

Büyük Türk Milleti, Atatürk’ün işaret ettiği muhasır medeniyetler seviyesine giden bu yolda hiç durmadan yürümeye devam edecektir. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutlarım.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anar, sonsuz minnettarlığımı sunarım.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.


Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184