Darbe Girişiminin Uluslararası Boyutu

15 Temmuz Darbe Girişiminin Uluslararası Boyutu konulu panel düzenlendi.

Darbe Girişiminin Uluslararası Boyutu


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlik Programı kapsamında Hendek Kaymakamlığı, Hendek Belediyesi ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonun “15 Temmuz Darbe Girişiminin Uluslararası Boyutu” konulu panel düzenlendi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Panel’e Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Cumhuriyet Savcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Deniz Kün, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Daire Amirleri ve Vatandaşlar katıldı.

 

Moderatörlüğünü Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Kemal İnat’ın yaptığı panelde, Doç. Dr. Gamal Fathy Mohamed Nassar ve Arş. Gör. Mustafa Caner’de konuşma yaptılar.

Panel sonunda Hendek Kaymakamı Orhan Burhan panelistlere programa teşriflerinden dolayı teşekkür etti ve Hendek Kaymakamının panelistlere çiçek takdimi ile program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2018, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184