DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

Hendek halkı Darbe girişiminin 11. gününde de meydanlarda Demokrasi nöbetindeydi. Hendek eski Kaymakamı Mustafa Ayhan da, Demokrasi Nöbetinde Hendeklilere destek verdi.

DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR


Kaymakam İdris Akbıyık, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek eski Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve yönetimi, kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri Demokrasi Nöbetinde Hendek halkı ile birlikte sabaha kadar nöbet tutuyorlar.

Gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmanın gayreti içerisinde nöbete devam ediyoruz

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Halkına duyarlılığından dolayı teşekkür ederek , Hendek halkı Vatanına, Bayrağına, Devletine bağlılığını geçmişten beri biliyoruz ve bugünde ortaya koyuyoruz. Gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmanın gayreti içerisinde nöbete devam ediyoruz. İlçemizde, Çerkez’i, Laz’ı, Kürt’ü, Abaza’sı, Gürcü’sü ve Çerkez’i olmak üzere birçok değişik millet bir arada yaşıyor, bu görüntü Türkiye’ye yakışan bir görüntüdür. Ülkemiz zorlu bir dönemden geçiyor. Yabancı güçler Dünya’nın pastasına ortak olan ülkemizi engellemek için elinden geleni yapıyorlar. Bizim milletimiz buna müsaade etmedi, etmeyecektir dedi.




Güneşli günlerde birlikteysek, yağmurlu günde de birlikte olacağız

Hendek eski Kaymakamı Mustafa Ayhan da bir selamlama konuşması yaparak, Bugün ata ocağında, baba ocağında gibiyim. Altı yıl hizmet ettiğim Hendekli hemşerilerimizle birlikte olmaktan mutluyum. Sizlerin gücü ve mücadelesi ile bugün buralardayız. 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimine milletin iradesi engel oldu. En büyük teşekkürü bebeğinden yaşlısına Türk Milleti hak etti. Türkiye eşikten döndü. Türk Milleti, canını hiçe sayarak tankların, silahların önünde siper oldu. Her ne kadar güneşli günlerde birlikteysek, yağmurlu günde de birlikte olacağız. Hendek’te aynı birliktelik ve güzellik devam ediyor. Hepinize duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Konuşmaların ardından protokol, tek tek vatandaşlarla selamlaştı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184