Dikmen Yaylasında Keyifli Bir Gün geçirdiler

AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanlığı (ÜNİAK) tarafından gezi programı düzenlendi.

Dikmen Yaylasında Keyifli Bir Gün geçirdiler


Üniversiteli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği program, Hendek Dikmen Yaylası’nda gerçekleştirildi.

Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer “Üniversiteyi kazanıp şehrimize gelen genç kardeşlerimizle hem tanışmak hem de şehrimizi tanıtmak adına doğal güzelliği ile öne çıkan Dikmen Yaylası’na gezi düzenledik. Programa ilgi çok yoğundu. Yaklaşık 300 öğrenci etkinliğimize katılım sağladı. Üniversiteli kardeşlerimize unutamayacakları bir gün yaşattığımızı düşünüyorum. Hep birlikte doğa yürüyüşü yaptık.


Futbol, voleybol oynadık. Ayrıca belirtmemiz gerekiyor. Bu etkinliğimizin paydaşlarından biri de Dikmen Mahallesi muhtarı Menderes Ayvaz’dır. Kendisi tam bir misafirperverlik örneği göstererek bizleri çok iyi bir şekilde ağırladı. Şahsım ve teşkilatım adına kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sakarya ÜNİAK Başkanı Macit Özçelik ise “Üniversiteler birimi olarak hayata geçirdiğimiz etkinlikler üniversiteli gençlerin ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir. ‘Kampüse Hoş Geldin’ platformu bizim apolitik mecramız diyebiliriz. Yani siyasete mesafeli genç kardeşlerimizle bir araya geldiğimiz bir platformdur. ‘Kültürel Etkinlikler ve Geziler’ başlığı adı altında geliştirdiğimiz projeleri ise daha çok ‘Kampüse Hoş Geldin’ platformu üzerinden icra ediyoruz. Bu sayede üniversiteli genç arkadaşlarımızla rahatlıkla bir araya gelebiliyoruz. Farklı düşüncelerin kaynaştığı samimi ortamları bu sayede oluşturabiliyoruz” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2019, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184