DİKMEN’DE KUTLU DOĞUM HAFTASI

Hendek Dikmen Mahallesinde Kutlu Doğum haftası etkinliği düzenlendi.

DİKMEN’DE KUTLU DOĞUM HAFTASI


Hendek Dikmen Mahalle Muhtarlığının organize ettiği etkinliğe, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı A.Kemal Sofu, Askf Başkanı Osman Karaoğlan, Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz, Ak Parti Hendek Belediye Meclis üyeleri, Dikmen Mahallesi sakinleri ve çevre Mahalle halkı katıldı.


Dikmen Mahallesi Merkez Camiinde okunan mevlidi şeriften sonra Dikmen Mahallesi Okulu’nun bahçesinde yemek ikramı yapıldı.

Ali İnci yaptığı konuşmada, Dikmen mahallesinde yapılan kutlu doğum haftası etkinliğini bu şekilde kutlanması görmekten mutlu olduğumu ifade ediyor kutlu doğum haftasını kutluyorum.

Az önce Kur’an kursuna gittim ve hanım kardeşlerimin okuduğunu hatim indirdiklerini gördüm çok mutlu oldum. Daha öncede gelmiştim yine baktım dolu. Dikmen’in kendini aştığını ifade etmek istiyorum. Bir hemşeriniz olarak her zaman söylüyorum, beni kabul etsenizde ben Dikmenliyim, kabul etmeseniz de ben Dikmenliyim,  oy versenizde Dikmenliyim, oy vermesenizde Dikmenliyim ve ben burada oy vererek diğer köylerin bir çoğunun önüne geçen Dikmenli kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Burada oy vermiş olan vermemiş olan diye bir olay yok bir tek oyla da seçilmiş olsam herkesin Belediye Başkanıyım ve oy verenlerin de vermeyenlerin de Belediye Başkanıyım. Tabiki gönlümüz arzumuz nedir kendi köyünde insanın yüksek oyla seçilmesi farklıdır. Ben daha önce Dikmendeki Yaylayla alakalı söylediğim olay vardı, Dikmende bu kanunu çıkartan kişi benim. Çıkarttıranlar Dikmenlilerdir, bu köyün eski Muhtarlarıdır.

Ben Dikmenlileri kutluyorum çünkü Türkiye’deki Orman arazilerinde yapılan evleri kurtaran yer Dikmendir. Beşoluk Yaylasını kurtaranda Dikmendir. Çünkü bizim aklımıza böyle bir şey gelmezdi buradaki sorundan dolayı geldi. Ankara’da Bakanları, Müsteşarları, Genel Müdürleri zorladık. Sonuçta bu kanunu çıkardık diyerek Dikmen halkına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Yapılan yemek ikramından sonra etkinlik sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184