DİKMEN’DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Hendek Dikmen Mahallesi Adına Dikmen Grup yolunun sıcak Asfalt yapılması dolayısıyla Hendek uzak mahalleler koordinatörü M.Nedim Alkan’a Dikmen Mahalle muhtarı Menderes Ayvaz plaket verdi.

DİKMEN’DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlanan Dikmen grup yolu sıcak asfalt çalışmaları dolayısıyla Dikmen Mahallesi adına Dikmen Mahalle muhtarı Menderes Ayvaz tarafından Hendek Belediyesi koordinatörü M.Nedim Alkan’a vermiş olduğu katkılardan dolayı plaket verildi.

Menderes Ayvaz, Mahallemize bu güne kadar göstermiş olduğunuz ‘’Hassasiyet ve katkılarınız ‘’için Dikmen Mahallesi adına Teşekkür eder, Şükranlarımızı sunarız dedi.

M.Nedim Alkan plaketi aldıktan sonra yatığı açıklamada vermiş olduğunuz plaket için teşekkür ederim Dikmen’den başlayarak Karadere mahallesine kadar devam edecek olan Dikmen gurup yolu ve daha sonrada mahalle içi yollarında çalışmaları devam edecek Dikmen Grup yolu çalışmaları için Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu ,Hendek Belediye Başkanı  İrfan Püsküllü yol çalışmalarına katkısı olan çalışanlara başkanlarımızın göstermiş oldukları hasasiyetden dolayı teşekkür ediyorum dedi.



Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184