DİREKSİYON HÂKİMİYETİNİ KAYBETTİ BAHÇEYE UÇTU

Direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü Bahçeye girerek garajda park halinde bulunan Kamyonete çarptı.

DİREKSİYON HÂKİMİYETİNİ KAYBETTİ BAHÇEYE UÇTU



Büyükdere Mahallesi 6005 sokakta seyir halinde olan M.K. idaresindeki 54 EE… Plakalı otomobil direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine evin bahçesinde girdi.

Bahçeye giren Otomobil bahçe içerisinde garajda park halinde bulunan M.A.’ya ait 54 KF… Plakalı Kamyonete çarptı.

Kazada bir kişi yaralanırken büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Sürücünün alkollü olduğu öğrenilirken can kaybı olmaması sevindirdi.

Aile aynı şekilde kazaların daha öncede olduğunu söyleyerek korku içinde yaşadıklarını dile getiren Aile, bahçede oturmaya ve çocuğumuzu bahçeye çıkarmaya korkuyoruz. Evimizin önünde bulunan durakta Mahallemizin çocukları servis bekliyorlar. Allah korusun çocuklar durakta beklerken böyle bir kaza meydana gelirse can kaybı yaşanır. Sürücüler duyarlı ve dikkatli olsunlar diyerek tepkilerini dile getirdiler.



Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 14:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tuncay sazan
Tuncay sazan - 8 yıl Önce

Arkadaş bir haber yapıyorsun ne kaza yapan adı soyadı yazıyo nede araç plakası böyle haberde olmaz habercilikte ne yapmaya çalışıyonuz mk idaresindeki otomobil ne korkuyonuz haber tam olur böyle yarım değil

Editör
Editör - 8 yıl Önce

tuncay bey merhaba. bu tip haberlerde kişi isimlerini ve plaka bilgilerini kişisel haklara müdahale olmaması açısından açık olarak paylaşmıyoruz. bilgilerinize...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184