DOKTOR TAYİNLERİNİ PROTESTO EDİYORUM

Hendek Kuvayi Milliye Onursal Başkanı Rüştü Çürüksulu Hendekli iki doktorun tayin edilmelerine sert tepki gösterdi.

DOKTOR TAYİNLERİNİ PROTESTO EDİYORUM


Hendek Devlet Hastanesi’nden tayin olan Operatör Doktor Akın Kaya ve Operatör Doktor Zahide Kurt’un Adapazarı’na tayin edilmelerine tepki gösteren Çürüksulu, “Bu durumu protesto ediyorum” diyerek şunları söyledi;

Sırf dedikodu için

60 bin nüfuslu Hendek’ten iki tane Operatör Doktor dedikodularla tayin ediliyor, olayı yeni duydum, bu işe çok üzüldüm. Doktorlarımızın Hendek’ten gidişine göz yuman Siyasileri ve bu dedikodulara vesile olanları Allah’a havale ediyorum.

Müdahale edecek kim var?

Kuvayi Milliye Onursal Başkanı Çürüksulu ayrıca, Hendek büyük bir ilçe. Asayiş olayları ve trafik kazaları çok olan bir yerleşim yeri. Hendek’de kazazedelere müdahale edecek Uzman Doktor kim var? Doktorlarımız Hendek’ten gitti, yerine ne geldi? Uzman geldi mi? Operatör geldi mi? Hendek hareketli bir Şehir, ufak bir olay bile olsa müdahale edecek uzman doktorumuz yok, bu nasıl olacak şimdi? diye sordu.

Hesabını kim verecek?

İki Uzman Doktorun birden ilçemizden gitmesine göz yumanları protesto ediyorum diyen Çürüksulu, bugüne kadar Hendek’e çok uzmanlar geldi geçti, ama bunlar kadar iyisi gelmedi. Bugün basit bir kaza bile olsa Hendek’te müdahale olamayacağı için hastalar Adapazarı’na giderken yolda ölür. Bunun hesabını kim verecek? şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 10:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan candan
hakan candan - 9 yıl Önce

devlet hastanesi sağlık ocağı gibi çalışıyor cerrah yok, göz doktoru yok, göğüs doktoru yok, yok yok yok umarım yeni hastane açılınca durum bu şekilde olmaz.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184