EĞİTİM FAKÜLTESİ ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Öğrenci Konseyi Çanakkale Zaferinin 100. Yıldönümü nedeniyle Kampüs bahçesinde program düzenledi.

EĞİTİM FAKÜLTESİ ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI


Eğitim Fakültesi Konseyinin düzenlediği programda Öğrenciler tarafından Fakültenin her yeri Türk Bayrakları ile donatıldı.

Eğitim Fakültesi Kampüs bahçesi girişinde Konsey Öğrencileri Çanakkale Anıtı figürü hazırlayarak anıları tazeledi.

Eğitim Fakültesi Öğrenci Konseyinin düzenlediği Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma programına yurt dışında olan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan katılamazken, Dekan Yardımcıları, Öğretim Üyeleri, Konsey Başkanı İsmail Eser ve çok sayıda Üniversite öğrencisi katıldı.

Program sunuculuğu yapan Oğuzhan Atilla ve Çağla Öztürk program akışı ile ilgili bilgiler vermesinin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Açılış konuşmasını Doç. Dr. Alpaslan Okur günün mana ve önemini belirten konuşma yaptı. Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sarı Çanakkale zaferi ile ilgili ilgili bilgiler verdi.

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Öğrenci Konseyi Başkanı İsmail Eser, Çanakkale iman, Çanakkale vatan, Çanakkale namustur. Vatan toprağı kutsaldır, vatan toprağı anadır, yardır diyen, yokluk ve imkânsızlık içindeki bir milletin varlık mücadelesi, iman ile giydiği ateşten gömlek, onur savaşıdır. Asırlar geçse de unutturmayacağız dedi.
Konuşmaların ardından Eğitim Fakültesi öğrencileri şiirler okudu, türküler seslendirdi.

Eğitim Fakültesi Öğrenci Konseyi programa katılanlara kampüs bahçesinde kuru ekmek ve Hoşaf ikram etmesi ile program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184