EĞİTİM FAKULTESİNDE OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri Okul Öncesi Şenliği düzenledi.

EĞİTİM FAKULTESİNDE OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ


Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü 2.ci ve 3.cü sınıf Öğrencilerinin hazırladığı ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı şenliğe Hendek’te ki Anaokulu öğrencileri gezerek eğlence dolu vakit geçirdiler. Eğitim Fakültesi Kampüs bahçesinde düzenlenen Okul Öncesi Şenliğini gezen Dekan Prof.Dr. Firdevs Karahan ve öğretim üyeleri öğrencilerin hazırladığı sunumları ilgiyle gezdiler.

Okul Öncesi Eğitim Ana bilim dalı başkanı Prof. Dr. Güler Küçükturan, Öğretim Görevlisi Suzan Cömert Özata, Öğretim Görevlisi Nurgül Kocaman ve Öğrenciler Şenliği gezen Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile yakından ilgilendiler. Okul Öncesi şenliğinde Öğrenciler Hikâye anlatımları, Eğitici Materyal sergisi, Orff uygulamaları, Dans gösterileri ve animasyonlar ile Şenliği gezen Anaokulu öğrencilerine keyif dolu zaman geçirttiler. Okul Öncesi Şenliğini hazırlayan öğrenciler İlk defa düzenlediğimiz şenlikte çeşitli etkinliklerimiz anaokulu öğrencileri tarafından ilgi gördü diyerek herkese teşekkür ettiler.


Öğretim Görevlisi Suzan Cömert Özata bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Okul Öncesi Şenliğine katılımın bu kadar çok olması, katılımcıların coşkusu, bizleri çok memnun etti. Mini mini anasınıfı çocukları fakülte bahçemizi şenlendirdi. Öğretmen adayı öğrencilerimin hazırladığı birbirinden güzel etkinlikler ile geçen günümüz çocuklar için olduğu kadar bizler için de unutulmaz hatıralarla doldu ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184