En Güzel Temizlik Kirletmemektir

Hendek Belediyesi ve Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcularından anlamlı etkinlik.

En Güzel Temizlik Kirletmemektir


Hendek Belediyesi ve Hendek Güreş İhtisas Spor Kulübü işbirliği ile Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Uludere çayında temizlik etkinliği düzenledi.
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun da destek verdiği etkinlikte Sporcular Uludere çayı içerisine atılan şişeler, çöpler ve yabani otları toplayarak temizlik dersi verirken, “En güzel temizlik kirletmemektir” ve “Sokakta çöp toplamak göverin değilse de çöp atamamak sorumluluğundur” yazılı afişler ile toplumsal mesaj vermeyi ihmal etmediler.
Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum

Etkinlikte konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ülkemizi ve İlçemizi Uluslararası organizasyonlarda temsil etmiş çok değerli kulübümüzün çok kıymetli sporcuları, bir farkındalık oluşturmak için yapmış olduğunuz bu çalışmanızı yürekten tebrik ediyorum.

Hedefimiz, yeni yetişen nesli ve belli bir yaşa gelmiş ama maalesef kirletmeyi alışkanlık haline getirmiş toplumumuzun bir kısmını da bu farkındalıkla istediğimiz mecraya çekmek. Temiz olmayı ve çevreyi kirletmemeyi hedeflediğimiz bu çalışmayı inşallah hedefine ulaştırırız. Daha temiz bir çevre, daha temiz bir toplum için hep birlikte öncelikle kirletmeme, sonrasında da kirlenmiş alanlarımızı temizleyerek daha temiz bir toplum oluşturmaktır hedefimizdir. Herkesi duyarlı olmaya, en güzel temizlik kirletmemektir sloganını uygulamaya davet ediyorum diye konuştu.

Babaoğlu, sıcak havaya rağmen etkinlikte yer alan Güreş İhtisas Kulübü sporcu ve antrenörlerine dondurma ikramında bulunarak jestte bulunmayı ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184