En Önemli Servetimiz Gençler

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

En Önemli Servetimiz Gençler


19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak, milletimizle birlikte İstiklal mücadelesinin meşalesini yaktığı 101 yıl önce bugün, Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülkemiz yönetiminde söz sahibi olmasının miladıdır.

O gün yanan İstiklal ve Bağımsızlık Meşalesi bugün çok daha güçlü bir şekilde aziz milletimizi aydınlatmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğin güçlü Türkiye’sini Türk Gençliği ile özdeşleştirmiş ve bu bayramı onlara hediye etmiştir.

Türkiye’nin en önemli serveti gençlerimizdir, bu süreçte, hiç kuşkusuz, genç nesillere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Genç nesillerimizin dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için devletimiz var gücüyle çalışmaktadır. Genç nesillerimizin, tarihimizden aldıkları ilhamla, Ülkemizi daha da büyüterek, hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı günün yüz birinci yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin ve büyük Türk Milleti’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını yürekten kutluyor, vatanımız için mücadele eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.


Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2020, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184