Engelliler İçin Çocuk Parkı İstedi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında koltuğunu Hendek Özel Eğitim Uygulama Okulu 7. Sınıf öğrencisi Yunus Emre Kondi’ye devretti.

Engelliler İçin Çocuk Parkı İstedi


Hendek Özel Eğitim Uygulama öğrencileri Okul Müdürü Orhan Karagözlü, Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Saydan ve Öğretmen Meral Gürel  Hendek Beleidye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Geleneksel koltuk devir tesliminde Başkan Babaoğlu Hendek özel Eğitim Okulu’nun “özel” öğrencisi Yunus Emre Kondi’ye başkanlık makamını devretti.

Belediye Başkanlığı koltuğunu devralan Başkan Kondi, engelliler için çocuk parkı talimatı verdi. Başkan Babaoğlu, talimatların kısa süre içerisinde yerine getirileceğini söyleyerek Başkan Kondi’ye hediyeler takdim etti.
Çocukların geleceğin ışığı olduğunu, fikir ve düşüncelerini özgür bir ortamda belirtebilmesi gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, bugün söz çocuklarımızın. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada ilk ve tek çocuk bayramıdır. Koşullarımız ne kadar iyi olursa çocuklarımız o kadar rahat bir ortamda büyüyebilir. Çocuklarımızın hepsi bizim için çok özel ama özel çocuklarımız biraz daha özel. Sizlerin bize emaneti olan şehrimizi  en iyi şekilde koruyup siz gelecek nesillere çok daha iyi şartlarda bırakmak arzusu ile çalışacağız dedi.


Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184