ENGELLİLERLE YAŞAM DERNEĞİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Hendek’te El ele Engellilerle Yaşam Derneği kurulmasının ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

ENGELLİLERLE YAŞAM DERNEĞİ HAYATA GEÇİRİLDİ


Kısa bir süre önce kurularak faaliyete başlayan El ele Engellilerle Yaşam Derneği Kurucu Başkan ve yönetimi Osmanlı Çadırı’nda bir araya gelerek ilk toplantılarını gerçekleştirdiler.

El ele Engellilerle Yaşam Derneği Kurucu Başkanı Esin Aygen ve Yönetimin bir araya geldiği toplantıda açılış programı ve faaliyetler ile ilgili değerlendirmeler ve fikir alış verişi yapıldı.

El ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı ve Yönetimi gerçekleştirdiği ilk değerlendirme toplantısı sonrası Kurucu Başkan Esin Aygen, dernek hakkında bilgiler verdi.
Engelli Ayrımı Olmadan Hizmet Verilecek

Aygen kısa bir süre önce derneğimizi kurarak faaliyete geçirdik ve ilk değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Derneğimizin kuruluş amacı İlçemizde hiçbir engelli ayrımı yapmadan tüm bireylerimize hizmet etmek olacaktır. Kurduğumuz derneğimiz ile birlikte önümüzde ki zamanlarda çeşitli faaliyetlerimiz ve projelerimiz olacaktır. Projelerimizi hayata geçirmek için Yönetimimiz ile birlikte elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimize inanıyoruz. Başta Kaymakamımız, Belediye Başkanımızın bizlere destek olacağına inanıyorum. Halkımızın da engelli bireyler ile ilgili daha duyarlı olmasını arzu ediyorum.

Bu derneği kurmamızda bizlere öncülük eden Almanya Ele Ele Engelliler Federasyonu ve Konfederasyonun Genel Başkanı Cengiz Hocazade’ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim.
Kurucu Başkan ve Yönetimi

El ele Engellilerle Yaşam Derneği Kurucu Başkanı Esin Aygen olurken

Yönetimi ise şu isimlerden oluştu

Zerrin Sadıç, Abdullah Pehlivan, Ahmet Ateş, Yasemin Erdem, Ayten Öden, Ulviye Çalman, Nurten Mercan, Ayşegül Ersoy, Gülçin ince ve Nurcan Dik


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184