EYLEMCİLER YOLU TRAFİĞE AÇTI

Hendek Çamlıca 105 nolu Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi üyelerinin yol kapatma eylemi sona erdi.

EYLEMCİLER YOLU TRAFİĞE AÇTI


Hendek Çamlıca 105 nolu Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifine bağlı üyelerin, Tırsan ve Omsan Lojistik firmaları ile anlaşamadıkları gerekçesi ile yol kapatma eyleminin sona ermemesi üzerine Sakarya Merkez komutanlığına bağlı Jandarma ekipleri bölgeye giderek kooperatif yetkilileri ile görüştü.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan 105 nolu Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi Başkanı İsmail Baylan, Merkez Komutanlığımızdan gelerek bizlerle görüşen Komutanlarımız konu ile ilgileneceklerini söyleyerek, yarın Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü, Tırsan ve Omsan yetkilileri ile Hendek Belediyesinde bizleri görüştüreceklerini, birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunun çözüleceği sözünü verdi. Bizler de Komutanlarımızın sözüne itibar ederek araçlarımızı garajımıza çekme kararını aldık diye konuştu.
Görüşmelerin ardından araçlarını garaja çekerek yolu trafiğe açan kooperatif üyeleri, anlaşma sağlanamadığı takdirde gerekirse araçlarımızla birlikte yolu tekrar kapatırız, bundan sonrası fabrikaların bileceği iş diyerek tepkilerini dile getirdiler.


Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 20:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
sedat varlıca
sedat varlıca - 9 yıl Önce

İstediğimizi verin yol sizin olsun
Bu işler böyle

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184