EZE EZE ŞAMPİYON

1.Amatör Küme Maçında Hendek Akova Stadında Akovaspor İle Alçayspor Karşı Karşıya Geldi.

EZE EZE ŞAMPİYON


Hendek Akovaspor kendi evinde konuk ettiği Akçayspor’u 5-0 yenerek şampiyon oldu ve Süper Amatöre merhaba dedi.

Akovaspor  maça  hızlı başladı. Maçın 3. Dakikasında Ömer’le kazandığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken 45+1’de takımın gol makinesi İlkay’la bir gol daha kazanan Akovaspor ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

İkinci yarı üstün olan taraf yine Hendek Akovaspor oldu . Maçın 59.Dakikasın da Yunus Emre, 65. Dakikasın da ise İlkay’la maçı 4-0 getirdi. Maçın 81.dakikasın da İlkay bir kez daha ağları havalandırdı ve skoru 5-0 yaptı. Bu sonuçla birlikte Akovaspor şampiyonluğunu ilan ederek süper amatör kümeye yükseldi.

Maç sonunda Akovaspor takımı oyuncuları şampiyon olmanın mutluluğunu doyasıya yaşarken takımın gol makinesi İlkay arkadaşları ile birlikte öz çekim yaparak sevinç gösterisinde bulundular. Taraftarı ile birlikte şampiyonluk kutlaması yapan Akovaspor futbol takımı ve teknik heyeti doyasıya sevinç yaşadı.

ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bilgiçli şampiyon olan Akovaspor Takım kaptanı Sırrı’ya Kupayı takdim ederken süper amatör kümede başarılar diledi. Kaleci Antrenörü Nurullah Akçay, Antrenör Ali Kemal Yener ile birlikte sporculara madalyalarını takdim ettiler.

Futbolcular sezon boyunca takımın başarısı için ter döken Kulüp Başkanı Cavit Yılmaz ve Antrenör Ayhan Bal’ı havaya atarak sevinç  coşkusu yaşadılar.

Sezonun başından sonuna kadar futbolcular ile birebir ilgilenen ve ağabeylik yapan Antrenör Ali Kemal Yener , Akovaspor’un şampiyonluğundan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek sezon başı koyulan hedefe ulaşmanın ayrı bir gururunu yaşadıklarını söyleyerek sahada mücadele ederek şampiyonluğa ulaşan takım oyuncularına ve destek veren taraftara teşekkür etti.

Tatvan’dan asker selamı

Bitlis Tatvan’da 57.ci komando taburunda vatani görevini yapan Akovaspor’un kalecisi Halit Sarı Şampiyon olan takım arkadaşları ve teknik heyete selamlarını ileterek şampiyonluklarını kutladı.

Sarı ilettiği mesajında ben de birliğimde sizlerin yaşadığı heyecanı yaşıyorum, bu şampiyonluk benim içinde bir moral kaynağı oldu. Hendek ilçemize ve camiamıza hayırlı olsun dedi.


Akovaspor: 5

Akçayspor: 0

Stad: Akova


Hakemler: Hüseyin Kaçar, Tayfun Güz, Bahadır İleri


Akova spor: Çetin, Y.Selim, Muhsincan, Ömer, Serkan, Sırrı, Muhammet, Fırat, İlkay, Y.Emre, Semih


Antrenör: Ali Kemal Yener


Akçayspor: Hasan, Tarık, Musa, Selim, İsmail, Serkan, Caner, İlker, Gökhan, Übeyde, Gökha E.


Antrenör: Erol Aydın


Goller: Dk.3 Ömer,  Dk.45+1, 65, 81 İlkay,  Dk.59 Yunus Emre (Akovaspor)







Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184