Fener Alayı ve Şampiyonlar Gecesine Davet

Hendek, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı dolu dolu geçirecek. Saat 19.30’da “Şehitlere Saygı ve Bayrak yürüyüşü ile Fener Alayı” yürüyüşünün ardından Bayraktepe’de Kick Boks Şampiyonlar Gecesi organizasyonu düzenlenecek.

Fener Alayı ve Şampiyonlar Gecesine Davet



30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü nedeni ile İlçe Jandarma Komutanlığı önünde saat 19.30’da başlayacak “Şehitlere Saygı ve Bayrak yürüyüşü ile Fener Alayı” yürüyüşüne tüm Hendeklileri davet eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Fener Alayı’nın ardından coşkunun Bayraktepe’de “Kick Boks Şampiyonlar Gecesi” ile devam edeceğini söyledi.


Fener alayı 19.30’da


30 Ağustos 1922 yılında Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun 97. Yıldönümü Hendek’te Fener Alayı ile kutlanacak. Hendek Belediyesi tarafından Zafer Bayramı nedeni ile düzenlenen yürüyüş 30 Ağustos Cuma saat 19.30’da Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı önünden başlayacak Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam edecek. Dev Türk Bayrakları ve Atatürk posteri ile gerçekleşecek yürüyüşte Hendek Belediyesi tarafından vatandaşlara binlerce bayrak dağıtılacak, meşaleler yakılacak.


Şampiyonlar gecesi


Şehitlere saygı, bayrak yürüyüşü ve Fener Alayı’nın ardından coşku Bayraktepe Arena’da devam edecek. Zafer Bayramına Kick Boks Şampiyonlar gecesi renk katacak. Tüm dünyanın büyük ilgi ile takip ettiği Hendek Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen Kick Boks Şampiyonlar Gecesi’nde şampiyonlar saat 20.00’da ringe çıkacak. King of Kings Türkiye Temsilcisi Erkan Varol Organizatörlüğü ve Hendek Muay Thai Spor Kulübü Başkanı Murat Tokat’ın Genel Koordinatörlüğünde düzenlenen gecenin sunuculuğunu Mustafa Özben yapacak. Şampiyonlar Gecesi  Fight Box ve Eurosport kokfights. tv ekranlarından tam 128 ülkede canlı yayınlanacak.


Kutlama mesajı


30 Ağustos’un 97’nci yılını büyük bir gurur ve onurla kutladıklarını söyleyen Başkan Babaoğlu, 30 Ağustos büyük Atatürk önderliğinde milletimizin bağımsızlık ve egemenliğini kazanarak elde ettiği eşsiz kahramanlığın adıdır. Atatürk’ün ‘Ordular ilk hedefiniz Akdenizdir, ileri’ emriyle tek yürek olan Türk milleti, genci,yaşlısı, kadını ve erkeğiyle tarihi bir destan yazmıştır. Türk milleti istiklal ve istikbaline sahip çıkmış, kendi geleceğine bizzat kendisinin yön vereceğini canını vererek dünyaya göstermiştir. Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türk milleti için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum diye konuştu. 


Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2019, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184