Fiskobirlik Arazisi Neden Adliye Sarayı Olmasın

Hendek’te yapılması gündeme gelen Adliye Sarayı için Fiskobirlik arazisi alternatif olabilir.

Fiskobirlik Arazisi Neden Adliye Sarayı Olmasın


Hendek’te yapılması gündeme gelen Adliye Sarayı için Hendek Yenimahalle’de bulunan 14 dönümlük Fiskobirlik arazisi neden olmasın?

Çevre İl ve İlçelere de hizmet vermesi düşünülen Adalet Sarayı için Fiskobirlik arazisi en iyi alternatif olabilir çünkü D-100 Karayolu’nun yanı başında ve Hendek’in yeni giriş noktası Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde bulunması, İlçe Merkezi ve Kamu Kurumlarına yakın bir konumda olması Ulaşım ve Güvenlik konularında yaşanacak zafiyetleri de en aza indirecektir.

Bürokrasi ile çözülebilir

Çevre İl ve İlçelere de hizmet vereceği düşünüldüğünde ulaşım konusunun ön plana çıkması nedeniyle bu bölge Adalet Sarayı için en iyi alternatif olabilir ve arazinin Adalet Bakanlığına devredilerek yerine Adalet Sarayı yapılması Bürokrasi ile çözülebilir.


Daha iyi bir alternatif yok


Fiskobirlik’in Hendek Yenimahalle’de bulunan 5 Adet deposu ve 1 Adet İdari binasının bulunduğu 14 dönüm arazi Adalet Bakanlığı’na tahsis edilerek bu bölgeye Adliye Sarayı, Lojmanlar ve hatta otopark yapılarak Vatandaşların hizmetine sunulabilir.


Önerimiz, İlçemizin Siyasi ve Bürokratlarının bir araya gelerek konu hakkında istişare etmeleri ve ortak noktada buluşarak gerek İlçemize gerekse çevre İl ve İlçelere hizmet verecek olan Adalet Sarayı için gereken adımları atmalarıdır.



Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2019, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184