GÖLGE ETMEYİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu'dan basında yer alan açıklamalara cevap.

GÖLGE ETMEYİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ


İlçemizde basın açıklaması yaparak, Ülkemizde 15-16 Temmuz günlerinde yaşanan hain darbe girişimi sonrası, yaptığımız ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu iş bitmiştir açıklamasına kadar yapmaya devam edeceğimiz demokrasi nöbeti programlarımızı Vatanı için Milleti düşündüğümüz için değil de  kendi kişisel korkularımız ve kişisel çıkarlarımız için yaptığımızı iddia edenler olmuştur.

Dünya tarihinde böyle bir destana az rastlanır.

Bir halk, ordusunun kıyafetlerini giymiş hain darbeci alçakların jetlerine, tanklarına, makineli tüfeklerine aldırmadan, ülkesini işgalden kurtardı.

Askeri, polisi, sivili, yaşlısı, engellisi, çocuğuyla 240 şehit verdi.
Her şey canlı yayınlarda gözlerimizin önünde gerçekleşti.

Ruhunu, namusunu, onurunu Fethullah denen alçağa teslim etmiş hainler bu halkın helikopterleriyle, uçaklarıyla Kurtuluş Savaşı'nda bile vurulmamış Gazi Meclisimizi bombaladılar.

Kışlada askerlerimizi, karakolda polislerimizi rehin aldılar.

Tanklarla halkın üzerinden geçtiler...
Sokaktaki insanların üzerine kurşun yağdırdılar...
Ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanının üzerine ölüm mangaları gönderdiler ve daha nice hain planlar ile Milletimize saldırılar.

Darbenin daha ilk dakikalarından itibaren Meydanları doldurmuş olan Aziz Milletimiz Vatanımız için Kurtuluş Mücadelesi vermiştir.  Biz ilk andan itibaren bu kutlu savunmada hiç bir zaman partimizi ön plana çıkarmadık. Hatta Ulaşabildiğimiz muhalefet ilçe Başkanlarımıza meydana gelerek bize katılmalarını ve mesaj sistemleri ile üyelerini davet ederek bu kutlu Mücadeleye destek olmalarını rica ettik.

Her akşam meydanda düzenlenen Milli İrade ve Demokrasi şölenlerine isteyen Siyasi Parti ve STK temsilcilerinin kendilerini ifade ettiklerine şahit olduk. 

Bugün Hendek Meydanlarından yükselen bu zafer nidalarını eleştirenler konuya parti ve siyasi hamle yorumu yapanların Bu hain darbe girişimine "15 Temmuz Darbe Tiyatrosu" başlığı atarak Halkın yüreğinden yükselen bu onurlu sesleri itibarsızlaştırma çabası içinde olanlardan farkı yoktur.

Evet, nineler bile sokağa çıkmışken birileri vatanlarını, onurlarını, eşlerini, çocuklarını, geleceklerini, Demokrasiyi korumaya cesaret edememişlerdir.

Bu Meydan hakkında konuşmayı, bu onurlu halkın, kendilerine makarnacı, göbeğini kaşıyan adam, diyenlerin TV kanalını bile darbecilerden kurtaran bu onurlu ve şanlı Milletin yüzüne bakmayı hak etmiyorlar.

Hendek Meydanı tüm Demokrasi ve Milli İrade  savunucularına açık olup sadece Milletindir düşüncesindeyiz.

Bu vesile ile bir kez daha Vatansever Halkımıza Meydanları doldurma çağrısı yapıyor Vatanımızın bu aziz evlatlarının ellerinden öpüyorum.

Ali Kemal Sofu
Ak PArti Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184