GÜLLÜ AVM AÇILDI

Güllü AVM düzenlenen tören ile hizmete girdi.

GÜLLÜ AVM AÇILDI


Hendekli iş adamı Engin Güllü tarafından 5000m2 alana sahip Güllü AVM düzenlenen tören ile hizmete girdi.


Açılış törenine Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile Yönetimi, MHP Hendek İlçe Başkanı Atilla Tezgel ile Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış öncesi bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Engin kardeşimi tebrik ediyorum. Hendek yeni vizyon, yeni gelişim ve yeni açılışlar ile büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Hendek’in bugünkü durumuna gelmesinde katkı sağlayan başta Kaymakamımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendekli iş adamımızı tebrik ediyorum. Hem inşaat hem de çeşitlilik açısından Hendek’imize güzel bir iş yeri kazandırdığı için. Yeni iş yerlerinin açılması Hendek’in ticari açıdan geliştiğinin göstergesi. Değerli iş adamımıza Ticari ve İdari hayatında başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
Açılış öncesi Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin’in okuduğu Dualar sonrası Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Belediye Başkanı Ali İnci, İş Adamı Engin Güllü ve Babası ile birlikte açılış kurdelesi kesildi.

Açılış sonrası Vatandaşlar ile birlikte mağazayı gezen Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, mağaza yetkililerinden bilgiler aldı.
Açılış sonrası Vatandaşlara çeşitli ikramlar yapıldı.


Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 16:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
habip dere
habip dere - 10 yıl Önce

hayırlı olsun allah bol bereketli kazançlar ihsan etsin engin abi sofular oparatör habip

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184