GÜREŞ AĞASI SUNMAN OLDU

Hendek Belediyesi 17. Geleneksel Selman Dede Yağlı Güreşlerinde Güreş Ağalığını, 120 bin lira veren Meşale Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Baytun Talha Suman aldı.

GÜREŞ AĞASI SUNMAN OLDU


Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Geleneksel Selman Dede Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl da gerçekleştirildi. Yapılan açık attırmada Güreş Ağalığını, 120 bin lira veren Ak Meşale Şirketler Grubu Başkanı Talha Sunman aldı.

Açık artırmaya Hendek eski Belediye Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Ali İnci ve Meşale Şirketler Grubu Başkanı Talha Sunman katıldı. 99 bin TL’den başlayan açık artırmayı 120 bin TL veren Talha Sunman kazandı.
Ağalığın hayırlı olmasını dileyen Ali İnci, 17 yıldır süren Selman Dede şenlikleri artık geleneksel hale gelmiştir. Her geçen yıl güreş şenliğimize rağbet artmaktadır. Türkiye'nin önde gelen isimleri ilçemizde güreş ağalığı yaptı. Burada ilkleri gerçekleştirdik. Sakarya'nın ilk Hanım ağası ilçemizde seçildi. Bundan sonra da ilkleri yaşamaya devam edeceğiz dedi.
Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Milletvekili Adayı Ali İnci ve yeni güreş ağası Talha Sunman’ın vatandaşları selamlamasından sonra güreşlere ve etkinliklere devam edildi.


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184