HASTANE KONUSUNDA HASSAS OLALIM

Sofu “Basınımızın Hastane Haberleri Konusunda Daha hassas davranmasını istiyoruz”.

HASTANE KONUSUNDA HASSAS OLALIM


Hendek Belediyesinin düzenlediği Bayraktepe tesislerinde gerçekleşen Kooperatif Başkanları ile yapılan istişare toplantısında söz alan İlçe Başkanı Sofu Hendek Devlet Hastanesi konusunda STK ve basından ricada bulundu.

Hendek AK parti ilçe başkanı Ali Kemal Sofu yerel basından hastane konusunda daha hassas ve daha pozitif haberler yapmalarını istedi.

İlçe Başkanı Sofu “Devletimiz ilçemize modern bir hastane yaptı. İlçemiz her geçen gün göç alarak büyüyen bir şehir bu nedenle hastanemizin önemi de ve hasta kabul sayısı da artmakta ihtiyaca cevap vermek için yeni Doktorlar talep ediyoruz. Acılan kadrolara rağmen doktorların gelmek istemediğini öğreniyoruz. Bunda 1. Etken gelecek olan doktorlarımızın gelmeden önce Hendek ve Hastane ile ilgili bir dizi araştırma yapmaları. İlk olarak Hendek basınında çıkan haberlerin olumsuz olması Doktorlarımızı etkiliyor, gelmekten vazgeçiyorlar.


İlçemizde Bayan Kadın doğum Doktoru isteği yoğun bir şekilde bizden talep ediliyor. Bu talep için çalışmalar yaptık. Bu süreçte Bayan Kadın Doğum Doktoru atanması için prosedür gereği doğu illerimizde göreve başlatılan sonrada ilçemize gelecek olan Bayan uzman Doktor ilçemize gelmekten vazgeçti. Kendisine sorduğumuzda Basında çıkan haberlerin kendisini etkilediğini ve bu yüzden gelmeyeceğini söyledi. Buna benzer birkaç hadise daha yaşadık.

Bu konuda katıldığımız bazı toplantılarda ve basınla yaptığımız toplantılarda konuyu dile getirdik.

Sadece basınımız değil hemşerilerimizin de daha duyarlı olmasını istiyoruz.

Hastanemizin uzman ve donanımlı güçlü bir kadrosu var. Başhekimimize, müdürlerimize, doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık memurlarımıza, tıbbi sekreterlerimize, temizlik görevlilerimize ve güvenliklerimize hemşerilerimize verdikleri vefakâr ve başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bu nedenle Değerli yerel basınımızdan Doktorlarımız, hastanemiz ve Hastane Personelimizle ilgili haberlerde ilçe menfaatimiz için duyarlı ve pozitif haber yapmalarını, hemşerilerimizden de hastanemizdeki oluşan her hangi bir sıkıntı olursa bunun çözümünü basın yoluyla değil Hastane Başhekimimiz ve idarecilerimizle bizlerle paylaşmalarını rica ediyorum.” Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 11:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞENOL AKGÛN
ŞENOL AKGÛN - 6 yıl Önce

bu hastahaneden baş hekim değişmedikçe bir arpa boyu yol katledilmez

Hakan candan
Hakan candan - 6 yıl Önce

yani olumsuzlukları görmezden gelelim düzeltmesi gerekenler çalışmasın yönetimi elinde bulunduran siyasetciler de ilçemiz de hiiiç sorun yok desin bişey biliyorsanız köpek meselesini çözün

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184