HASTANE YOLU AÇILIYOR

Hendek Belediyesi, Eski Devlet Hastanesi’nden Yeni Devlet Hastanesi’ne giden yolu tek bir hatta düşürmek için yeni yol açıyor. Çevre Yolu’ndan Abdülhamid Han Caddesi ile birleşecek yeni yol ile vatandaşlar direk hastaneye gidebilecekler.

HASTANE YOLU AÇILIYOR


Yapılan bu çalışma özellikle ambulansların hızlı bir şekilde hastaneye ulaşması için büyük önem arz ediyor.

Abdülhamit Han Caddesi’ne bağlanacak

Hendek Belediyesi,  Eski Devlet Hastanesi önünden direk Yeni Hendek Devlet Hastanesine çıkılması için Çevre Yolu’nu Abdülhamit Han Caddesi’ne bağlıyor.  Hendek Belediyesi evi yola gidecek vatandaşların mağdur olmamaları için de aynı bölgede ev yapımına başladı. Yapılacak bina da çeşitli büyüklükte 24 konut ve işyerleri yer alacak. İnşaatın bitmesi ile birlikte yerleri kamulaştırma alanında kalan vatandaşlarla Hendek Belediyesi tek tek görüşerek anlaşma yoluna gidecek. Vatandaşlar hiçbir hak kaybı yaşamayacaklar.

Yeşil alan kaybı yok

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, mevcut bölge de herhangi yeşil alan kaybının olmayacağını aksine bunun arttırılacağına dikkat çekerek, “Gerçekleştirilecek bu proje ile yeni hastane yolunun çevre yolu ile kesiştiği bölgede de park alanı oluşturulacak. Konut yapılaşmasının çok yoğun olduğu bu bölgede mevcut park alanı ile birlikte iki adet nitelikli park alanı oluşturulacağından sosyal hayat kalitesi de artacak. Yapılacak olan binanın hemen arkasında mevcut parkımızı yenileyerek modern bir görünüme kavuşturacağız. “dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184