HASTANE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Hendekli Esnaf Oral Güneş Hendek Devlet Hastanesi yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu.

 HASTANE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ



Hendek Esnaflarından Oral Güneş işyerinde kalp krizi geçirmiş ve ambulansla hastaneye kaldırılmış ve Hastanede yapılan müdahaleyle hayata tutunan Güneş yanına oğlunu da alarak Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sedat Aydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İşyerinde Kalp Krizi

Hendek İlçesi’nde market işleten Oral Güneş yaklaşık 15 günce işyerinde rahatsızlandı. Çalışanlar ve çevredekilerin haber vermesiyle birlikte 112 ekibi olay yerine geldi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Güneş’in kalbi durdu. Hastane personelinin müdahalesiyle hayata dönen Oral güneş Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Güneş kısa sürede normale döndü. Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Aydın’a oğlu İbrahim Güneş ile birlikte makamında ziyaret eden Oral Güneş kendisine gösterilen ilgiden ve tedavi sürecinde gösterilen alakadan dolayı teşekkür etti.

Teşekkür Ederim

Oral Güneş 15 gün içerisinde yaşadıklarını ve tedavi süreciyle alakalı yaptığı açıklamada, ani oluşan rahatsızlığımı ilk müdahalesi ile gideren İlçe Hastanemiz Acil servisi personeline müteşekkirim. Başhekimiz Sedat Aydın süreci yakından takip etti. Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde derin bilgi ve yüksek tekniği ile operasyonu başarıyla gerçekleştiren Prof. Dr. Hasan Kılıç’a, yakın ilgi ve samimi yaklaşımı nedeniyle Başhekim Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar’a, Hastanenin güler yüzlü hemşire ve görevlilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Bugün hayatta olmamı önce Rabbime sonrasında sağlık çalışanlarımızın özverisine borçluyumdiyen Güneş, hepsinden Allah razı olsun dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184