Hayırlı Kandiller

Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Hayırlı Kandiller


Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi’nde doruğa çıkan manevi güzelliklerimizin, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde kuvvetlenerek devam etmesini temenni ediyorum. Kadir Gecesi manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik içinde vazgeçilmez bir fırsattır.

Dualarımızda dünyanın birçok yerinde acıya, zulme ve yokluğa maruz kalmış Müslüman kardeşlerimizi de unutmamak gerekiyor. Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketine bereket katan Kadir Gecesi, ilahi müjde ile bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Manevi bir iklimde idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Hendekli Hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, Kadir Gecesinin feyz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini, dualarımızın kabul olmasını, Ramazan Bayramı’na sağlık, afiyet içerisinde huzur ve mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184